buna seara,am o prb cu sotul de aproape 2 ani,in fine vr sa divortez si avem un baietel de 1 an jumate si o garsoniera pe care suntem amandoi trecuti pe act inca dinainte sa ne casatorim ,el e ff violent fizic dar si verbal ,as vr sa stiu cine cu ce ramane in urma divortului si dak se poate tremina cat mai repede tinand cont ca el nu vr sa divorteze.
daca nu e de acord cu divortul nu se va termina repede, dupa cum doriti. dupa divort , ramane cu ce are acum, cota lui din garsoniera. va trebui sa iesiti din indiviziune, daca va doriti intreaga garsoniera , il veti despagubi pt cota lui
Partaj
Gabrielakim
Bună seara! Am divorţat de soţul meu, iar după 7 luni ne-am împăcat, dar nu ne-am căsătorit legal, trăim ţn concubinaj. În urma acestei ... (vezi toată discuția)
Divort
raz74
Suntem casatoriti de 5 ani,avem un baietel de 11 luni .Ea din Bacau eu din Predeal.nu ne mai intelegem de o perioada nu din motive extraconjugale, sa zicem ... (vezi toată discuția)
Divort
py-art
Buna ziua,numele meu este Ionut. Am o problema si poate gasesc aici raspuns. In urma cu 7ani,m-am casatorit. Ea are un copil din prima casatorie si unul din ... (vezi toată discuția)