avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale persoana cu handicap
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

persoana cu handicap

Buna , m-a numesc Mihai si sunt o persoana cu handicap accentuat,mentionez ca detin certificatul de handicapat din anul 2010 si mergand cu el la primarie am fost scutit de plata impozitului la locuinta si teren intravilant si extravilant pe anul 2010 iar acum cand am mers sa depun certificatul pentru anul 2011 m-i sa spus ca nu beneficiez de scutire si la terenul extravilant (desi in lege scrie ca sunt scutit de impozit pe cladire si teren) iar ca in 2010 am beneficiat de scutire dintr-o gresala.In speranta unei lamuriri va multumesc anticipat.Cu stima.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:28, 24 Februarie 2011
Scutirea de la plata impozitului pe teren se aplică doar terenului aferent clădirii utilizate ca domiciliu de aceste persoane cu handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire taxa de impozit pe cladiri pentru persoana cu handicap Giana7 Giana7 Buna ziua, Mama are certificat de handicap si i se solicita sa plateasca taxa impozitiului pe casa proprietate ( Ilfov) pentru ca adresa ei de domiciliu este ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit persoane cu handicap Andreea-Elena26 Andreea-Elena26 Buna ziua! In legea nr 448/2006, art 26 este specificat faptul ca: \\"Persoanele cu handicap grav sau accentuat beneficiază de următoarele facilităţi ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe casa negru daniel negru daniel Buna ziua, sunt persoana cu handicap grad accentuat sau 2 cum era mai demult, asi dori sa stiu se poate sa fiu scutit de impozitu pe casa daca nu sunt ... (vezi toată discuția)