avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Formulare OSIM
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Formulare OSIM

Se pot accesa pe pagina
[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Cabinet de proprietate industriala RALUCA ARDELEANU , Consultant proprietate industriala 13:14, 8 Decembrie 2009
Multumim! Unele lucruri sunt extrem de simple dar pentru ca nu le cunoastem, ni se par imposibile.
Mi-ar fi de ajutor daca se poate sa imi trimiteti pe mail un model de cerere de integistrare marca verbala completat corect. Am cateva probleme in completarea cererii si anume:
1.Pentru o marca verbala unde anume in cerere se trece denumirea marcii? (La ce nr. de rubrica?)
2.Penru marca verbala se mai ataseaza reproducerea marcii la 2.4 si inca 5 reproduceri alb-negru?

Va multumesc.
Buna ziua,
Pentru denumirea marcii verbale aveti rubrica 2 din cererea de inregistrare : "solicitam ...continuare". Acolo puteti denumirea marcii verbale. O alta posibilitate este 2.4. unde este loc pentru reproducere. Se trece doar denumirea. iar raspunsul la intrebarea a doua consider ca ...se subintelege: daca e marca verbala, nu are reproducere grafica !:D
Sper sa va fie de folos aceste lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare marca la osim szaszati szaszati Salut tuturor! Va adresez cu o probelma destul disperata, macar din punctul meu de vedere. Povestea incepe in 2009, luna septembrie. Atunci am infiintat un ... (vezi toată discuția)
Care este continutul unui dosar pentru integistrarea unei marci la osim ? giuseppe07 giuseppe07 Care este continutul unui dosar pentru integistrarea unei marci la OSIM ? Care sunt taxele ? Un model de dosar este disponibil ? Multumesc. (vezi toată discuția)
Marca inregistrata simonacontabila simonacontabila Daca o firma vrea sa aduca un produs nou in tara la ce institutie trebuie sa se prezinte pentru ca produsul sa fie marca inregistrata si aparata? (vezi toată discuția)