avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Hartuire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Hartuire

Va rog frumos, as dori un sfat privitor la urmatoarea situatie: avem pe scara blocului un vecin care prin comportamentul lui imobilizeaza de ani si ani buna desfasurare a sctivitatii asociatiei. Este un fel de Gica contra, daca-i alba el zice ca-i neagra si invers, nu vrea sa-si plateasca unele contributii, face reclamatii la toate forurile si institutiile, nu are dreptate, dar el revine cu altele, vrea sa se faca calculele la plata dupa o matematica numai de el stiuta, etc., etc. Am schimbat vreo cinci administratori,dar pentru el toti sunt hoti si corupti. As dori, in numele asociatiei , daca exista o metoda juridica prin care sa fie cumva obligat sa inceteze aceste "hartuiri"? Cu stima, NC.
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 16:41, 28 Februarie 2011
Noi a trebuit sa ne facem avizier metalic.;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locatara recalcitranta mirusaby mirusaby Buna ziua, Am si eu o problema, la asociatia unde sunt administrator toti vecinii se plang de o locatara din bloc care ii dispera pe toti. Tot timpul ea este ... (vezi toată discuția)
Poate fi exercitată conducerea asociației prin rotație, de către toți proprietarii, prin mandate limitate în timp? Fredie17 Fredie17 Buna ziua. Avem o situatie particulara in bloc, exista una doua persoane reclamagii de profesie. Din acest motiv nu se inghesuie nimeni sa ia functia de ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii adina01 adina01 Daca ma poate ajuta cineva. Am inchiriat un apartament impreuna cu sotul meu. Dupa ce ne-am mutat vecinul care locuieste sub noi a inceput cu reclamatiile ca ... (vezi toată discuția)