avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plingere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plingere penala

am depus o plingere penala la parchet impotriva unor persoane .doresc sa stiu in cit timp ma vor chema la politie pt declaratii.
Cel mai recent răspuns: elenavioleta , utilizator 14:10, 26 Februarie 2011
Va vor chema deindata ce organele de cercetare penala vor fi efectuat suficiente acte de cercetare si va vor instiinta asupra demersurilor ulterioare, fiindca orice dosar penal are de parcurs un anumit traseu.Fie va fi inceputa urmarirea penala , daca din probele existente reiese ca plangerea dvs. este intemeiata, fie nu se va incepe , intrucat ,desi exista anumite probecum ca faptuitorul a savarsit acea fapta , insa fapta nu constituie infractiune , lipsindu-i un anumit element .Aceasta pe scurt, insa este bine stitut ca atunci cand depuneti o plangere , trebuie sa aveti rabdarea necesara pentru a astepta un ,,semn" de la cei care se ocupa de plangere.
politia de frontiera poate fi obligata prin lege sa aduca dovada ca eu am fost plecata din tara in momentul savirsirii infractiunii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare ioana79 ioana79 Buna ziua as dori sa aflu la cat timp de la savarsirea unei fapte de inselaciune se poate depune plangere in instanta.Va multumesc! ... (vezi toată discuția)
Plangere sau plangere prealabila laurici laurici As vrea sa stiu care este diferenta intre plangere si plangere prealabila. A mai fost deschis un topic in 2006 despre subiectul acesta dar nu m-a lamurit. Cand ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pop_maria pop_maria s-a facut o plngere impotriva mea la sectia de politie din comuna in care locuiesc.....am fost instiintata verbal prin fratele meu de catre organul de ... (vezi toată discuția)