avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Concesionare spatiu
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Concesionare spatiu

Buna ziua, sunt kinetoterapeut si doresc sa concesionez un spatiu de la primarie pentru a infiinta un cabinet de recuperare medicala. As dori sa stiu in ce conditii se poate face concesiunea, sub ce forma este indicat sa-mi desfasor activitatea pentru a lucra cu casa de asigurari si pentru a cuprinde in actul constitutiv al societatii cat mai multe discipline de recuperare (kinetoterapie, electroterapie, masaj, hidroterapie,fizioterapie etc)? Ce societate trebuie sa infiintez pentru a cuprinde cat mai multe ramuri (cabinet medical individual, S.R.L. etc)? As vrea sa stiu daca eu prin statutul de kinetoterapeut pot sa inchei contract cu casa de asigurari sau am nevoie de un medic specialist de recuperare pt a incheia contractul cu casa?
Din ordonanta de urgenta nr 83 din 19 iunie 2000 privind organizarea si functionarea cabinetelor de libera practica pentru servicii publice conexe actului medical asa vrea sa stiu sub ce forma imi poate primaria acorda un spatiu intr-o policlinica (concesiune, inchieriere, etc)?
In asteptarea raspunsului dumneavoastra va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Sala fizioterapie Armand2ro Armand2ro Buna ziua. Sunt interesat sa imi deschid o sala de fizioterapie si recuperare medicala. Nu sunt medic, intentionez sa angajez personal specializat. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Dețin autorizatie de libera practica fizioterapie. Siabella Siabella Buna ziua. Dețin autorizatie de libera practica fizioterapie si doresc să deschid un cabinet conform cod CAEN 8690 ( PFA sau SRL ).Intenționez să dotez ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi deschid un cabinet de kinetoterapie? chirvasiu chirvasiu Buna ziua, Pot sa-mi deschid un cabinet de kinetoterapie daca am mai putin de 3 ani vechime ca si kinetoterapeut ( cu diploma si sunt inscrisa in colegiul ... (vezi toată discuția)