avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Dețin autorizatie de libera practica fizioterapie.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Dețin autorizatie de libera practica fizioterapie.

Buna ziua. Dețin autorizatie de libera practica fizioterapie si doresc să deschid un cabinet conform cod CAEN 8690 ( PFA sau SRL ).Intenționez să dotez acest cabinet cu aparatura necesară procedurilor de electroterapie si a altor proceduri de recuperare medicala.De asemenea cabinetul va avea si o sala de kinetoterapie ,personal licențiat ,precum si o colaborare cu un medic specialist in recuperare medicala .
As dori sa intreb daca este posibil și care este modalitatea prin care acest cabinet ar putea intra în contract cu CASMB pentru a putea oferi pacienților servicii decontate de recuperare precum și servicii decontate de Kinetoterapie la domiciliu.
Intreb acest lucru deoarece conform legislației în vigoare este vorba despre o activitate conexă îngrijirilor medicale( adică nu este un cabinet medical ), dar totusi serviciile de recuperare ( pe care le oferă un cabinet de libera practica ) sunt decontare de CAS.
Va multumesc !
Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Concesionare spatiu cioceanu robert cioceanu robert Buna ziua, sunt kinetoterapeut si doresc sa concesionez un spatiu de la primarie pentru a infiinta un cabinet de recuperare medicala. As dori sa stiu in ce ... (vezi toată discuția)
Sala fizioterapie Armand2ro Armand2ro Buna ziua. Sunt interesat sa imi deschid o sala de fizioterapie si recuperare medicala. Nu sunt medic, intentionez sa angajez personal specializat. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi deschid un cabinet de kinetoterapie? chirvasiu chirvasiu Buna ziua, Pot sa-mi deschid un cabinet de kinetoterapie daca am mai putin de 3 ani vechime ca si kinetoterapeut ( cu diploma si sunt inscrisa in colegiul ... (vezi toată discuția)