avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare autoturism

buna ziua,cred ca am o mare problema,am cumparat de curand o masina de la o persoana care nu o avea inscrisa pe numele lui,mentionez ca el o folosea de 4 ani asa,am platit-o si am facut un act de mana cu suma pe care i-am dat-o si cu semnaturile a 2 martori,acum vreau sa o trec pe numele meu insa nu stiu cum sa procedez,si inca o intrebare,pot circula cu ea asa,am toate actele la ea dar daca voi fi oprit de politie ce le voi spune?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 11:47, 27 Februarie 2011
Buna ziua !
Pentru a o putea inmatricula pe numele dvs. ar trebui sa luati legatura cu proprietarul autoturismului ... ar trebui sa luati legatura si cu persoana care v-a vandut autoturismul pt a incerca definitivarea documentelor (identificare proprietarului etc) ... In principiu , nu ar trebui sa aveti problemne in utilizarea automobilului ca utilizator dar cel mai bine ar fi sa faceti demersurile de inmatriculare a acestuia pe numele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto vandut doar cu contract de vanzare - cumparare de mana VPR21 VPR21 Buna ziua! In 18.09.2014 am vandut un autoturism inmatriculat in Ro printr-un contract de V-C completat de mana. Autoturismul era si este in continuare ... (vezi toată discuția)
Declaratie de luare la cunostinta incheiata amiabil (nu notarial) recunoscuta in instanta? RKS RKS Buna ziua. O sa intru direct in subiect si sper sa ma lamureasca cineva. In urma cu 3 ani am cumparat un autoturism de buna credinta. Am fost la RAR sa-l ... (vezi toată discuția)
Nu gasesc propietarul auto costyy73 costyy73 In urma cu 2 luni am cumparat o masina de la un intermediar (posibil a 3 mana),am facut cu el contract de vanzare -cumparare ,dar acum doresc sa inmatriculez ... (vezi toată discuția)