avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Deconectare partiala la caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Deconectare partiala la caldura

BUNA ZIUA.SE MAI FAC DEBRANSARI PARTIALE DE LA AGENTUL TERMIC INTR-UN APARTAMENT?DACA DA CUM SE PROCEDEAZA.
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 18:00, 27 Februarie 2011
Debransarea este o chestiune de regulement intern al asociatieie de proprietari.
Dar legal cel ce se debranseaza, are obligatia de asigura "regimul normel termic pe timp dr iarna', aceasta pentru ca sa nu reduca confortul termic vecinilor limitrof celui care face debransarea. La debransare trebuie sa arate ce mijloace de furnizare a energiei termice foloseste (centrala individuala de apartament, calorifere electrice, aeroterme,,,etc.)
Ce intelegeti dvs prin debransare partiala?
In afara perioadei cand se asigura agent termic,cu aprobarile legal prevazute,se pot realiza debransari de la sistemul centralizat
La nivelul unui apartament ,nu se aproba debransare partiala de la sistemul centralizat,respectiv se aproba debransarea tuturor corpurilor de calorifer ce asigura incalzirea respectivului apartament
Ultima modificare: Duminică, 27 Februarie 2011
goe_07, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament nelocuit: cum fac sa nu mai platesc caldura la intretinere? zws zws Buna ziua! Am un apartament in care nu locuieste nimeni. Acest apartament este intr-un bloc care desi are repartitoare, acestea nu mai sunt folosite de ani ... (vezi toată discuția)
Debransare partiala. marius2k marius2k buna ziua. locuiesc in galati, unde situatia incalzirii centralizare este incerta. am ceva datorii la intretinere pe care nu voi reusi sa le achit pana la ... (vezi toată discuția)
Debransare radet Niculescugh Niculescugh Va rog sa-mi spuneti si mie daca o persoana poate sa se debranseze de la furnizorul Radet, ce trebuie sa faca? Am inteles ca daca pe o scara de bloc nu este ... (vezi toată discuția)