avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă politisti de frontiera arestati
Discuție deschisă în Discuţia la modă

politisti de frontiera arestati

Buna ziua.
Cum se pot apara politistii de frontiera arestati?
Sunt ei un pericol pentru societate?
Merita tratati in acest fel?
Cati ar trebui sa fie langa ei?(portarul de la spital,asistenta,doctorul,politistul rutier.profesorul,educatoarea.....toti primesc bani).
Cel mai recent răspuns: ContSters198945 , utilizator 16:21, 3 Aprilie 2011
chiar mai rau,din pacate.
In opinia dvs. acest flagel al coruptie nu este un pericol pentru societate?
Doar avocatii lor care cunosc probele din dosar stiu ce-l mai bine ce se poate face
Ultima modificare: Duminică, 27 Februarie 2011
Adrian Voican, Avocat
:offtopic: cu riscul de a lua avertisment sau ban de la moderatori, tot dau o replica: cati din cei pe care i-ati enumerat dvs (portarul de la spital, asistenta, etc) strang banii pe tura cu galeata???
Aveti dreptate: nu merita tratati in acest fel! Eu, daca as fi in locul procuraturii, le-as confisca si casele alea imense, masinile cele luxoase si i-as pune sa plateasca si daune pentru paguba pe care au facut-o la bugetul statului prin neaplicarea corecta a taxelor vamale...noroc ca nu-s decat un amarat de utilizator pe forum...
da toti primesc bani dar nu toti sunt vizati sau cercetati in asa fel daca arestezi un portar de la spital sau o educatoare nu inseamna ca si rezolvi ceva ca tara si oricum aceste arestari sunt facute pentru un scop si anume scoterea Romaniei cat de cat din mocirla in care se afla din toate punctele de vedere asta vad ei si cred ei ca inseamna lupta cu coruptia si lovesc acolo unde ii arde mai rau si unde sunt mai multe probleme de rezolvat de exemplu arestarea politistilor de frontiera = scaderea intr-o anumita masura si pentru o anumita perioada de timp a traficului de tigari si alte bunuri implicit = mergand pe aceasta legatura se descopera si coruptie la nivele mai inalte care poate imposisbil de dovedit in alte modalitati, prin arestarea acestor oameni de la baza piramidei s-a ajuns la nivele mult mai inalte asa ca putem spune ca este benefic dar in acelasi timp dauneaza modalitatea in care s-au facut .
ideeea este ca,daca se reuseste stoparea traficului ilegal,de tigari,alcool si multe altele,statul castiga miliarde de lei lunar.

pe lamga asta,daca nu se opreste coruptia din vami,nu m-ar mira ca vamesii sa ``dea drumu``si la camioane de droguri.

chiar este pericol social vadit.

Alte discuții în legătură

Buletin expirat - pot intra in romania? joony joony :-/ buna am si eu o intrebare, ma pot duce in romania cu buletinul expirat? (vezi toată discuția)
Iesirea din tara cu minori nicusoara nicusoara buna seara! as dori sa stiu daca pot iesi din tara cu cei 2 copii minori in urmatoarele conditii: - fiecare copil are pasaport propriu; -am declaratia sotului ... (vezi toată discuția)
Privare de libertate liceul dimitrie bolintineanu raduana raduana Buna ziua.Sunt parinte al unui elev de la Liceul Dimitrie Bolintineanu, promotia 2013 Doresc sa stiu daca putem sa dam in judecata pentru ... (vezi toată discuția)