avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce se mai aude de creditele vechi (pt care nu se ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce se mai aude de creditele vechi (pt care nu se aplica OUG 50)?

Vad ca deocamdata este "liniste si pace" in ceea ce priveste creditele mai vechi de OUG 50.
S-a hotarat ceva?
Am mai citit in presa ca bancile lasa la latitudinea clientului sa decida... Ba am mai auzit ca daca clientul nu se prezinta se considera acceptare tacita (nu stiu daca pro sau contra AA-ului din perioada "nebuniei").
Poate merita redeschis subiectul!
Oricum dorim sa refinantam... mai ales ca au scazut si taxele notariale.
Merita acum refinantarea? Credeti ca ar fi bine sa asteptam cresterea indicilor EURIBOR? (creditul este in EURO) Atunci vor aparea mai multe oferte?
In ultima perioada in spatiul publicitar TV a aparut un adevarat "razboi" intre banci. Totusi sunt sceptica!

Alte discuții în legătură

Oug 50/2010 - modificarea contractelor de credit raria raria Buna ziua! Am facut o notificare la banca in termenul legal pentru ca intr-un articol din AA in care sunt informata de modul de calcul al dobanzii mi se spune ... (vezi toată discuția)
Invitatie la banca - semnare act aditional credit imobiliar cami_v cami_v Buna ziua, Am primit de curand invitatia de a merge la banca pentru a semna un act aditional la un contract de credit imobiliar cu urmatoarele ... (vezi toată discuția)
De 1 an nu mai pot tine pasul cu ratele si dodolica dodolica dupa reducere de 25 % nu am mai putut plati ratele si am intrat la biroul de credite. pentru ca am mai putin de 1un an si sub 1000 de euro bancile nu vor sa ... (vezi toată discuția)