avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executor judecatoresc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executor judecatoresc

Va rog sa-mi recomandati un executor judecatoresc din judetul Buzau pentru a pune in aplicare o hotarare civila-somatie de plata. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: tudor_vianu , utilizator 14:38, 28 Februarie 2011
L-am gasit pe net : Executor judecatoresc CUCU LUCIAN CIPRIAN. str. Unirii-Centru nr.176 Bl.b, sc.A ap.5.
Te descurci mai departe daca esti din oras. Mult succes !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respectare program vizitare Cristian31 Cristian31 Buna ziua, Va rog sa imi recomandati un executor judecatoresc in Bucuresti pentru a ma ajuta sa pun in practica o hotarare judecatoreasca definitiva; fosta ... (vezi toată discuția)
Bo refuzate marinelapolescu marinelapolescu Buna seara, Am probleme cu o firma. Mi-a emis vreo 12 BO-uri care mi-au fost toate refuzate de banca, pentru lipsa de disponibil. Administratorul respectiv ... (vezi toată discuția)
O problema mare !!! lilicrin lilicrin Firma mea a fost data in judecata pentru recuperarea unei sume de bani de catre o alta firma (niste produse). In timpul procesului s-a ajuns la un fel de ... (vezi toată discuția)