avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune

Buna. Am siu cateva nelamuriri si sper sa ma puteti ajuta. O persoana cunoscuta a scos un credit de la o anumita banca cu o adeverinta falsa, Cazul inca nu s-a incheiat si de aceea vreau sa ma ajutati putin. Ce pedeapsa se poate lua in acest caz?Am inteles ca este cuprinsa intre 3-15 ani. In cazul in care se va da pedeapsa cu inchisoare, persoana respectiva este foarte bolnava, se poate face ceva in acest caz?va rog foarte frumos daca se poate sa imi raspundeti
Cel mai recent răspuns: ContSters195819 , utilizator 18:37, 28 Februarie 2011
Poate fi si inselaciune , si uz de fals intrucat este vorba si depsre folosirea unui inscris fals.Sau daca insasi persoana care a folosit adeverinta este autoarea falsului, aceasta va raspunde pentru fals in inscrisuri.
Daca persoana acuza simptomele unei boli , chiar si intimpul judecatii, judecata se poate suspenda.Daca din actele medicale reiese ca inculpatul sufera de o boala grava si care nu poate fi tratata in interiorul penitenciarului, se duspune amanarea executarii pedepsei.
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2011
ContSters181996, utilizator
Multumesc pentru raspuns. Persoana respectiva este cardiaca din cate stiu eu hipertensiunea arteriala nu se poate trata, se mentine sub tratament,dar doar atat,i se poate intampla orice,oricand,din acest motiv intrebam.Si deocamdata este cercetat cazul de inselaciune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals si uz de fals si inselaciune. dumutaadrianred dumutaadrianred Buna ziua. O persoana are 2 dosare, unul de fals si uz de fals iar al doilea pentru inselaciune. Prima infractiune este savarsita in decembrie 2007 dar ... (vezi toată discuția)
Va rog datimi un raspuns ghiula ghiula ce pot pati pentru uz de fals si anselaciune (vezi toată discuția)
Problema fals/ uz de fals/ inselaciune bughi86 bughi86 Acum un an de zile am luat cateva credite de la un IFN .. Am folosit cnp ul unei cunostine si o ruda. Am prezentat doamnei de la IFN ul respectiv copiile dupa ... (vezi toată discuția)