avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PLINGERE LA PARCHET,DAR UNDE?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PLINGERE LA PARCHET,DAR UNDE?

Va rog mult sa ma ajutati.doresc sa depun o plingere penala impotriva comisiei de fond funciar pentru abuz in functie dar as dori sa stiu daca e posibil sa depun plingerea catre organele de cercetare penala de la nivel judetean deoarece suspectez ca la nivel local ar fi influente
Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 15:58, 1 Martie 2011
o puteti depune la orice politie sau parchet insa va fi trimisa la organul competent.
primarul fiind presedintele comisiei de fond funciar este functionar public?pot face plingere penala numai impotriva lui ca presedinte pentru abuzurile xcomisiei de fond funciar?
Puteti face plangere penala impotriva oricui, numai sa aveti probe concludente si utile prin care sa dovediti ca faptele intrunesc elemente constitutive ale infractiunii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere la csm impotriva unui procuror ddgg ddgg buna seara ce sanse am daca depun plingere sau un memoriu la csm si la ce pot sa ma astept sa se rejudece cauza?am depus o plingere impotriva unei rezolutii ... (vezi toată discuția)
Proces civil Mamuni Mamuni Cum pot da in judecata pe un primar, care in calitatea lui de presedinte al Comisiei pt. restituirea proprietatilor, a facut un fals intelectual, determinand ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru distrugere neagoeteodor neagoeteodor Sunt administratorul unei firme mici din bucuresti,in anul 2013 luna septembrie cu ocazia rezilierii unui contract de inchiriere a unui imobil,contractul fiind ... (vezi toată discuția)