avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... taxa timbru partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

taxa timbru partaj

buna ziua
trebuie sa platesc taxa timbru partaj calculat la 3% si am inteles ca sau redus aceste taxe . cum procedez ??
Partajul se dezbate la notar sau la instanta de judecata?
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2011
Adrian Voican, Avocat
in instanta de judecata .am pe 4 martie
in instanta de judecata
Taxele de timbru nu s-au redus.
Posibilitatea de a recupera taxa de 3% din valoarea bunurilor partajate este de a prezenta instantei un Acord de mediere. Daca nu aveti timp pana pe 4 martie, puteti cere suspendarea pentru mediere.

[EDITAT]
Ultima modificare: Miercuri, 20 Aprilie 2011
ContSters20980, utilizator
Daca aveti nevoie de un mediator accesati www.cmediere.ro, este adresa consiliului de mediere, unde gasiti tabloul mediatorilor autorizati structurat pe judete

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ContSters161228 ContSters161228 Buna ziua Am o intrebare. Am primit o citatie intr-un proces de divort ( binenteles al meu) in care e trecut faptul ca vina ne apartine amandoura , ca ... (vezi toată discuția)
Mediere pensie alimentara ataela ataela In cazul in care parintii unui copil de 1 an si 3 luni,necasatoriti ,doresc o intelegere amiabila cu privire la pensia alimentara,e de preferat apelarea la un ... (vezi toată discuția)
Intrebare privind taxa de timbru la partaj; poate deveni o actiune in pretentii ? ContSters284802 ContSters284802 Buna ziua! Am divortat de fostul meu sot in luna decembrie anul trecut , insa nu am facut procedurile de partaj. Avem in comun o casa si un credit pe teren si ... (vezi toată discuția)