avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua

Am o intrebare. Am primit o citatie intr-un proces de divort ( binenteles al meu) in care e trecut faptul ca vina ne apartine amandoura , ca imi plateste pensie alimentara pt minor si imi cedeaza custodia.
Eu ce trebuie sa fac ca lucrurile sa mearga cat mai repede? trebuie sa depun ceva la judecatorie?
Am inteles ca in cazul partajului daca ne intelegem putem sa nu patim acea taxa de 3% in ce consta aceasta intelegere si unde se face?
Multumesc
Ii salut pe aceasta cale pe colegii mediatori de mai sus si pe toti ceilalti si ii rog sa intervina ori de cate ori situatia o cere, fie ca spun aceleasi lucruri sub alta forma, fie ca ne completam reciproc.
Ni se reproseaza ca nu intervenim in discutii, ca nu aratam in ce consta medierea, ca nu recomandam medierea si altele asemenea.
Stiu ca nu este asa, doar am citit destule interventii ale mediatorilor, scrise exact acolo unde era nevoie, dar daca unii moderatori nu vor sa le vada...asta e.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la primarie sau notar daca avem copil minor? atraction atraction buna ziua,putem divorta la primarie sau notar daca avem copil?in momentul de fata copilul este cel care ne mai tine impreuna,oricum dupa 8 ani de casnicie nu ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori si partaj luminitalenuta luminitalenuta buna ziua, am si eu o intrebare.am inaintat actiunea de divort iar luna viitoare ar trebui sa avem prima infatisare. am introdus actiune de divort simpla fara ... (vezi toată discuția)
Divort andreeapapava andreeapapava Buna.Ma numesc Andreea si pe 11.09.2010 m-am casatorit.Au aparut unele probleme si am hotarat de comun acord sa divortam.Am auzit multe variante,ca nu se poate ... (vezi toată discuția)