Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Preschimbarea permisului de conducere

SANT IN SPANIA DE 12 ANI ,,AM REUSIT AICI SA-MI SCOT PERMISUL DE CONDUCERE B SI C .LUNA VIITORE MA INTORC ACASA SI AS VREA SA-MI SCOT IN ROMANIA CATEGORIA E ,,CE TREBUIE SA FAC MENTIONEZ CA AM PERMIS DE CONDUCERE SPANIOL...IN CE CONDITI POT PRESCHIMBA PERMISUL SPANIOL IN ROMANESC ?

Alte discuții în legătură

Valabilitate permis de conducere in spania dupa detinerea numarului nie PooL11 PooL11 Am o nelamurire Am numarul NIE din 2007, detin Cat.B din 2006 scoasa in Spania si mi-am scos categoriile C,CE in 2013 in Romania. Intrebarea mea este: pot ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto spaniol in roman floroo floroo salut tuturor, va rog sa ma jutati in privinta unui dubiu,deoarece nici politia nu stie deocamdata sa-mi raspunda concret,asta in cazul in care cineva s-a ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in spania mariannedelcu mariannedelcu sal,detin permis de conducere spaniol,mi-a fost suspendat dreptu de a conduce pe 6 luni!!!!!!!!!sunt sofer de tir,am lucrat pana in 2012,februarie,la firma ... (vezi toată discuția)