avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cai de atac extraordinare in procesul civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cai de atac extraordinare in procesul civil

prin sentinta judecatoriei mi s-a reconstituit dreptul de proprietate pentru 15 ha teren. la tribunal s-a admis recursul comisiei judetene de fond funciar si scrie admitere recurs modifica in tot sentinta . NU MAI ESTE SI CURTE DE APEL LA FOND FUNCIAR. ACUM CE SA FAC SA ASTEPT SA SE REDACTEZE DECIZIA SI SA MERG LA ARHIVA TRIBUNALULUI . POT SA O CER DE LA ARHIVA TRIBUNALULUI ? SAU NUMAI O CITESC SI CU NUMARUL EI IN CONTINUARE CE CAI DE ATAC POT SA FAC? ADICA LA CE INSTANTA SI IN CE TERMEN? VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 18:18, 1 Martie 2011
caile de atac extraordinare se pot exercita numai pentru motivele strict si limitativ prevazute de lege; va sfatuiesc sa apelati la o consiliere juridica de specialitate.
caile extraordinare de atac sunt doar contestatia in anulare si revizuirea.din ce ati prezentat dvs, singura posibilitate ar fi doar de revizuire.desigur, daca se vor gasi elemente aferente promovarii acestei cai extraordinare de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare szabodoinitadoina szabodoinitadoina am avut proces la judecatorie si mi s-a admis actiunea plingere la legea 18 de reconstituire 15 ha teren . la tribunal s-a admis recursul comisiei fond ... (vezi toată discuția)
Cai de atac ioanandrei ioanandrei Va rog mult sa-mi spuneti : daca intr-un proces( cauza evaluabila in bani , bun imobil evalut peste 100.000,0 ron) , unde prima instanta ,care a judecat ... (vezi toată discuția)
Motiv de a promova contestatie in anulare szabodoinitadoina szabodoinitadoina tribunalul a admis recursul comisiei fond funciar si a modificat in tot sentinta judecatoriei in sensul respingerii plingerii la legea 193/2007 ff.astfel am ... (vezi toată discuția)