avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumut fara acte
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumut fara acte

ce solutii am?
daca il actionati acum, sanse zero, nici macar nu este admisibila actiunea.

daca faceti cum am zis eu, in cam un an - un an si un pic (avand in vedere si cele 2-3 luni pe care i le mai acordati termen, precum si legea Mica Reforma) aveti solutia definitiva si irevocabila, chiar si mai putin daca sunteti din provincie.
cine mai are alte sugestii,propuneri,solutii pt mn rog sa mi le spuna,orice mi ar fi de folos.
voicuadi a scris:

cine mai are alte sugestii,propuneri,solutii pt mn rog sa mi le spuna,orice mi ar fi de folos.

In cadrul acestei sectiuni, au existat useri care au pus intrebari similare cu dvs. astfel ca, in timp ce asteptati sa mai primiti raspunsuri, puteti sa cititi topicurile in care s-au discutat astfel de solutii si posibil sa descoperiti chiar dvs., din experientele similare ale altor useri care si-au prezentat situatia, solutii.

Gasiti raspunsuri interesante si in sectiunea penala.Este suficient sa accesati optiunea cauta dupa tagul "imprumut fara acte", de exemplu:www.avocatnet.ro/content/cau...

Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2011
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz restituire imprumut andreirez andreirez Buna ziua. As avea o problema si as dori un raspuns avizat. De fapt problema este a bunicului meu, care in primavara anului 2011, a imprumutat cu suma de ... (vezi toată discuția)
Un presupus imprumut - presiuni juridice pentru returnarea banilor deeabyby deeabyby buna seara , am primit o suma de bani mai mare aproximativ 90 mii fara nici o obligatie , :(acum persoana in cauza spune ca i-a imprumutat dar nu exista un ... (vezi toată discuția)
Imprumut "prieten" ticusorin ticusorin Buna ziua, Am imprumutat un \"prieten\" cu suma de 1.500 euro. Nu am facut nici un document, dar am un martor care a fost de fata cand i-am dat banii. Acum ... (vezi toată discuția)