am o problema, am dat cuiva o suma de bani in prezenta unor martori pentru a efectua reparatii la o masina acesta promitandu-mi ca o va repara insa nu s-a facut aceasta reparatie si nici banii nu i-am recuperat, persoana in cauza nu raspunde la telefon,nu-mi restituie banii, ce infractiune este si cui ma pot adresa, pot formula o plangere direct in instanta?vamultumesc anticipat
va multumesc f.mult ca mi-ai raspuns si ca totodata m-ati lamurit, asa ma gandeam si eu..ca e ceva ce se poate demosntra mai greu..sunt procese pe rol cu situatii de fapt mult mai concrete si cu probe administrate si tot dureaza ceva vreme pana se finalizeaza..da, am rezolvat in parte problema, am recuperat o parte din bani si urmeaza si restul..sper..inca o data va multumesc pt. sfatruile d-voastra, o seara placuta si mult succes in cariera
Abuz????
Borza
Buna
unde poate fi incadrata urmatoarea fapta?
Un cetatean duce la un meserias,persoana fizica un microbuz, pentru ai face mici reparatii.
Acesta lasa un ... (vezi toată discuția)
Este inselaciune?
wap54
Va scriu in numele unei bune amice care a imprumutat bani de la o persoana particulara, dansa sustine ca a semnat un act de mana, a returnat banii dar persoana ... (vezi toată discuția)