CUM PROCEDEZ CA POLITIA SA-MI DEA ANEXA DOI NECESARA PENTU ASIGURAREA CASCO CU REGRES MOTIVEAZA CA NU SE DA LA ORICINE SUNT SAU NU OBLIGATI ASA MI SE PARE CORECT DOAR SUNT IN SLUJBA CETATEANULUI SI DACA NU CE TREBUIE SA FAC ?
Deja s-a complicat situatia si nu se pot da sfaturi fara detalii.
(Chiar nu aveti nicio cunostinta care sa se priceapa cat de putin la asigurari?}
In principiu sunt doua actiuni concomitente:
1- verificarea comparativa a sumei asigurate din polita si devizul reparatorului.
2 -actiune impotriva vinovatului si asiguratorului pentru vatamari/urmari
Daca exista o diferenta in plus - nesemnificativa- fata de suma asigurata, puteti negocia cu reparatorul sau cu alt reparator, pentru a va incadra in marimea indemnizatiei maxime.
Celelalte nu puteti sa le obtineti decat in instanta.
va rog sa- mi spuneti care sunt primi pasi pe care sa-i fac pentru sesiszarea innstantei .am scos certificat medico legal si ecografie trebuie sa ma incadrez in timp de 30 zile .deoarece nu a prezentat nici pina acum cartea verde actiunea trebuie sa-l vizeze doar pe vinovat mentionez ca avea nr de bulgaria . va rog ce trebuie sa fac inainte de ami cauta un avocat si cam la ce suma mar duce ca sa pot sa ma pregatesc de un proces
Am si eu o problema asemanatoare cu anexa 2 care nu mai ajunge de la politie la asigurator. O sa incerc sa merg eu in cateva zile la politie sa vad ce pot rezolva. Problema mea ar fii ca nu am fost testat cu alcooltestul ...... ce probleme as putea sa intampin in aceasta situatie?