avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract

contractu de vanzare cumparare poate fii anulat daca se constata ca pretu trecut in contract este fictiv! este vorba de o bucata de pamant insumand 3400mp in contract este trecut 10 mil lei(contract incheiat la notar in 2004) levechii cea ce ar inseman acum 0 ,29 bani mp
Cel mai recent răspuns: viorel2011 , utilizator 22:57, 8 Martie 2011
viorel2011 a scris:

lasam la o parte venituriile!! deci o sa va trimit copie de pe contractu de vanzare cumparare am inteles ??ok,nu mi se pare normal sa cumperi 3 200 mp in 2004 cu 10 milioane care inseamna 250 euro terenu fiind in zona a 2 aceasta este dea dreptu fictiv!important este sa fie anulat contractu !!!o sa va trimit copie cat mai urgent posibil!o zii buna

////////
Trebuie verificat si titularul dreptului la actiune...
ultima fraza nu am inteles o :cea cu dreptu titularului in actiune !!!!ce vrea sa spuna !!!!!
sa v-a explic mai detailat despre ce e vorba:mama mea cumpara acest pamant 3300mp in anu 1994 se face un contract de mana ,, dupa 10 ani merge cu proprietaru la notar si fac contract de vanzare autentic insa mama cade la invoiala sa mi faca cadou pamantu mie si face contract intre fostu proprietar si sotia mea amintesc ca contravaloarea pamantului a fost achitata cu 10 ani in urma de mama mea ,asadar in contract apare sotia si fostu proprietar pana aici e totu ok !apare divortu meu si apoi partaju la prezentarea martorilor eu prezint fostu proprietar al pamantului acesta spune judecatoarei ca nu a primit nici un ban de la sotie ci de la mama mea ,judecatoarea il opreste si ai spune daca mai spui ceva ar trebui sa te leg pt ca a-ti comis un fals apoi i mi spune mie :aveti 2 sanse sa cer anularea contractului prin proces civil (pret fictiv) sau prin proces penal fiind chemat in judecata fostu proprietar si fosta sotie pt fals.AM AJUNS LA PROCURATURA insa procuroru spune ca ar fii tarziu sa i dau in judecata pt fals deoarece contractu e din anu 2004!o sa va trimit si o copie de pe contract unde nu se specifica ca banii s au dat la notar !nustiu care varianta sa o incerc sa pot anula acest contract!! o seara placuta
Cu actele in fata este cel mai bine.Nu am avut nici o intentie sa va jignesc atunci cand am vorbit de venituri...Legea prevede o astfel de posibilitate....cum exista de altfel si reprezentare " pro bono" cu onorariu doar in caz de succces.
da e adevarat legea prevede, eu nu am nici un venit si uite judecatoarea nu aproba nimic am platit toate taxele de timbru !inclusiv expert! dar nu venitu e problema ,problema e cum pot sa anulez acest contract ??

Alte discuții în legătură

Fals si uz de fals viorel2011 viorel2011 in anul 1994 mamea mea cumpara un teren ,in momentu vanzarii se face i chitanta de mana ,intabularea acestui teren se face in anul ... (vezi toată discuția)
Partaj viorel2011 viorel2011 intr un proces de partaj la proba cu martori,unu dintre martori fiind proprietaru unui teren vandut mamei mele in anu 1994 ,insa din ... (vezi toată discuția)
Partaj viorel2011 viorel2011 SE POATE ANULA UN CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE AUTENTIC DACA JUDECATORU SI A DAT SEAMA CA PRETUL TRECUT IN CONTRACT ESTE FICTIV??? (vezi toată discuția)