avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie impotriva deciziei de pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie impotriva deciziei de pensie

va rog frumos am si eu o intrebare am lucrat 30 ani la grupa 1 am depus dosarul de pensie si mi s-a calculat o pensie de 10300 lai am inteles de la cei de la casa de pensii conform legii226 speciala nemultumirea mea este in legatura cu cuantumul pensiei care este cu apropr 100 lei mai putin decit colegele cu care am lucrat cot la cot atitia ani nu stiti eye un plafon maxim minim mediu dupa care se calculeaza cuantumul pensieei cui pot sa ma mai adersez eu simt ca sunt nedreptatita si nu stiu cui sa ma mai adresez la casac de pensii mi s-a spus ca s-a clculat bine dar eu am mari indoieli va multumesc si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: Mariana Dumitrescu , Avocat 21:29, 2 Martie 2011
puteti contesta decizia de pensionare intai la comisia de contestatii in termen de 30 zile de la comunicare. In situatia in care raspunsul este nefavorabil solicitati instantei de judecata anularea decizie. In cadrul procesului puteti solicita efectuarea unei expertize contabile care sa refaca calculul.
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie PAULA.NUTA PAULA.NUTA as dori sa stiu pot sa fac cerere de recalculare de pensie ptr k sunt nemultumit citi bani primesc? M-am intilnit cu colege de servici care au lucrat cu mine ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei de pensie Liadore Liadore Un salariat si-a obtinut decizia de pensionare dupa 47 ani, 9 luni si 27 zile de munca. Virsta lui este de 60 ani si 4 luni. Pensia obtinuta este de 784 lei ... (vezi toată discuția)
Cum pot contesta o decizie de pensie anticipata partiala? andreea-boboia andreea-boboia Buna ziua, Ieri am primit decizia de pensionare anticipata partiala cu diminuare de 45%. Mentionez ca am realizat stagiul total de cotizare de 35 ani 10 luni ... (vezi toată discuția)