Buna ziua!Am si eu o intrebare si va rog mult cine stie sigur sa imi raspunda!In afara cazului in care se vinde o locuinta, si a hotararii Adunarii generale a proprietarilor dintr-o Asociatie de proprietari, mai exista vreun temei legal prin care se restituie fondul de rulment? Va intreb acest lucru pentru ca sunt nou in functia de presedinte de asociatie, nu am apucat inca sa citesc chiar toata legislatia din domeniu,iar o proprietara sustine cu tot dinadinsul sa ii restitui macar jumatate din fondul de rulment,dansa fiind debransata de la sursa centrala de incalzire,respectiv CET,iar cealalta jumatate sa o transfer in fondul de reparatii constituit la nivelul Asociatiei! Este legal ce cere doamna respectiva?:hm: Mie mi se pare ca nu! Astept raspunsuri si pe adresa de e-mail moshu_stef@yahoo.com. Va multumesc!
Plata se face cu dispozitie de casierie. cu aprobarile de rigoare.
Documentul se poate achizitiona de la librarie...
Daca nu il gasiti imi dati un pm si va ajut cu acest formular.
Avand in vedere ca ne place inovatia, plata s-ar putea face si in baza unei declaratii scrise (subsemnatul ... am primit ... lei, reprezentand ...)
Chitanta este un act scris prin care se dovedeste primirea unei sume de bani...
Recomand sa cititi reglementarile contabile in domeniu.
Probabil ati avut in vederea stornarea chitantei emise ceea ce este cu totul altceva.
conform legii,,daca fondul de rulment este incasat, iar suma nu depaseste cota lunara de intretinere,nu se returneaza ,doar in cazul in care vinde apartamentul``
Fond de rulment
silmarin
Buna ziua,as fi recunoscatoare daca ma puteti ajuta cu un raspuns,sfat...Eu am cumparat un apartament prin programul prima casa,mai exact o mansarda.Suntem ... (vezi toată discuția)