avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Modificare Nume in timpul casatoriei, se poate?????
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Modificare Nume in timpul casatoriei, se poate?????

M-am casatorit si am acceptat numele sotului.A trecut un an si nu mi-am schimbat actele pe numele lui.Pot sa revin la numele meu in timpul casatoriei? sau se poate numai prin divort?

Multumesc mult anticipat celor care imi dau un sfat
Cel mai recent răspuns: adriana2011 , utilizator 16:48, 8 Martie 2011
Problema asta e, ca am semnat , sunt director economic. Ufff.
Am inteles si banuiam eu ca asa ar trebui sa procedez insa de divort nici nu poate fi vorba.Ma cert cu partenerul inainte de a ne fi luat.
Dar asta e calea pana la urma, pentru ca am firma pe numele meu, am o gramada de atestate si parafe si chiar e greu sa le modific pe toate.

Va multumesc frumos pentru amabilitate , O zi frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui de familie adela_ioana adela_ioana Buna ziua, va rog sa imi spuneti care este procedura de urmat si cat dureaza aceasta procedura in cazul in care doresc sa imi schimb numele de familie. ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume dupa casatorie Marya STANCU Marya STANCU buna ziua ma-m casatorit anul trecut si totodata mi-am schimbat si numele de casatorie .va rog sa imi spune-ti daca pot sa revin la numele de fata fara sa ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui de familie!!!! andreyutza andreyutza Buna ziua.As dori sa-mi spuneti unde ma pot adresa pentru schimbarea numelui de familie?...Unde trebuie sa merg?...La primarie sau la Oficiul starii ... (vezi toată discuția)