avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale judecata firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

judecata firma

In ianuarie am comandat ceva produse. Am primit o chitanta pe care scrie "avans nume produs" si promisiunea verbala ca in max o sapt am produsele. Peste 2 sapt mi-a mai cerut un avans cum ca a doua zi va livra produsele. Sunt la al 36-lea "maine". La fiecare "maine" mai primeam un discount din suma ramasa de plata doar sa mai astept o zi. La ultimele promisiuni mi s-a spus ca nu va trebui sa platesc restul doar sa mai astept 2 zile. Au trecut 10 zile de atunci, cu aproape 20 de "la ora X venim", inainte cu 5 min de ora X primeam "maine" fiindca e tarziu.

Pot face ceva avand acele chitante? Azi mi-a promis ca daca nu poate livra maine, imi va da avansul inapoi. Dar in acele 2 luni el s-a folosit de banii mei, eu am asteptat acele produse de care chiar am nevoie, putand sa comand intre timp de la altii.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:04, 3 Martie 2011
juridic vorbind, aveti posibilitatea sa solicitati returnarea sumei de bani.procedura ar fi una destul de complicata atata ca intindere in timp cat si a sumei mici ca si o posibila despagubire aferenta valorii achitate pana in prezent.Dar daca doriti, se poate.
Cereti suma inapoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani ? lenovo lenovo Buna ziua. Problema mea sta dupa cum scrie si in titlu, in recuperarea unei sume, platite in avans, unui depozite de materiale de constructii pt o marfa ce nu ... (vezi toată discuția)
Renuntare comanda marfa ameliee ameliee Buna ziua, Am urmatoarea situatie: - in timpul unui targ de produse desfasurat la Romexpo am platit unei firme un avans pentru niste aparate; ulterior, ... (vezi toată discuția)
Achizitionari bunuri si nerespectarea termenului de livrare Diana_Dienush Diana_Dienush Buna ziua, As dori o recomandare din partea dvs. Problema sta in felul urmator: Am fost recent la magazinul X de bijuterii si am cerut sa ne prezinte ... (vezi toată discuția)