avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot solicita daune pentru accidentul suferit in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot solicita daune pentru accidentul suferit in magazin?

Intr-o zi am fost la unul din marile centre comerciale si am vrut sa ma uit la un produs, care mi-a cazut in cap, pe fata si mi-a fisurat nasul. As vrea sa ii dau in judecata pentru neglijenta si pentru ca mi-au dat ajutor abia dupa ce am cazut din picioare plin de sange. Cum trebuie sa procez? Am sanse sa castig? Si care ar fi costurile?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 10:36, 6 Martie 2011
andymaurul a scris:

... In ceea ce priveste filmarea video...slabe sanse.Sa nu cumva sa se fi stricat in acel moment.

Filmarile se pastreaza pana la 6 luni pe suportul pe care au fost inregistrate sau in arhiva si nu pot fi sterse sau deteriorate atat de usor.
@anamamirea - ati incercat sa ajungeti la o intelegere amiabila?
daca leziunile suferite de d-voastra au fost cauzate de angajatii magazinului care nu au asigurat marfa impotriva caderii, puteti cere despagubiri in temeiul prevederilor art. 998-999 Cod civ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A fost lovit cu pumnul, sau a cazut pe asfalt ? suparattul suparattul Buna seara! Intr-un certificat medico-legal,printre altele, se spune:\" [i]Leziunile s-au putut [/i][i]produce prin lovire cu corpuri dure[/i]\". Leziunea ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala hippophae hippophae ne-am gasit intr-o parcare...m-am trezit blocat de un nene..era la 20m si l-am rugat frumos sa ma lase sa plec...avea treaba la un automat de lapte...am ... (vezi toată discuția)
Soti batuti de cumnat carmen ala carmen ala Va supun atentiei urmatoarea intamplare: Dupa un eveniment neplacut in familie, fratele sotului sare la bataie, loveste cu capul prin surprindere pe sotul ... (vezi toată discuția)