avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... LOCUINTA ANL
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

LOCUINTA ANL

Doresc sa achizitionez o locuinta ANL si sotul meu are o masina asi vrea sa stiu care sunt conditiile care trebuie indeplinite si in ce perioada se depun dosarele, asi dori mai multe detalii dak se poate va rog mult eu sunt de la sat din Com Belint Jud Timis si asi vrea Lugoj o locuinta, momentan locuim in casa socrilor si avem si o fetita mica de 6 luni, sunt in prenatal, ambi avem contract de munca pe perioada nedeterminata. va rog ajutatima. Va multumesc mult.
Gasiti tot ceea ce va intereseaza urmand acest link:

[ link extern ]

Sursa:www.anl.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anl pentru ilfov alinaelena89 alinaelena89 bune seara. am si eu o intrebare si va rog mult daca stiti sa imi raspundeti. sunt casatorita de doi ani de zile, casatoria la starea civila avand loc in ... (vezi toată discuția)
Ma intereseaza custodia fetei mele in varsta de 2 ani si 6 luni angelicageorgiana angelicageorgiana am o fetita de 2 ani si jumatate care in momentul de fata sta la soacra mea, de 3 ani de zile am decis cu concubinul meu sa stam impreuna pentru fata am mai ... (vezi toată discuția)
Divort-ancheta sociala !! Dragos_75 Dragos_75 Buna ziua. Sunt la inceputul unui divort...inca nu am primit primul termen si as dori cateva informatii daca se poate! Momentan atat eu cat si sotia suntem in ... (vezi toată discuția)