Se pot aplica penalitati unui proprietar care nu vrea sa achite FONDUL DE REPARATII ? El achita lunar cotele la intretinere dar nu vrea sa achite fondul de reparatii si fondul de rulment. In baza carui articol din legea 230 il putem obliga sa achite cele 2 fonduri ? La fondul de rulment stiu ca nu se percep penalizari, dar cum poate fi constrans un proprietar sa-l achite ?
Va multumesc si va doresc o zi buna in continuare !
va multumesc ptr raspuns...noi inca suntem putin nedumeriti in aceasta privinta. ptr ca dupa ce am intrat in posesia cheilor, s-a afisat intretinerea si vechiul proprietar mai avea ceva de achitat. nu asta a fost problema, ca am achitat noi, insa din aceasta cauza am crezut ca acel fond de rulment ii poate apartine lui.
multumesc.
Eu v-am spus cum ar fi trebuit sa se intample, probabil ca lucrurile nu s-au intamplat "ca la carte" si administratorul i-a restituit fondul de rulment fara sa-i retina din el sumele pe care le-ar mai fi avut de plata pana la parasirea efectiva a apartamentului.
Oricum fondul de rulment pe care-l veti plati (si care este necesar pentru ca asociatia sa poata plati la timp facturile furnizorilor) il veti putea recupera cand veti vinde apartamentul (fie de la cumparator, fie il veti retrage de la administratie).