Lucrez la o companie de aproximativ 1 an si 9 luni, doresc sa plec prin demisie (acord al ambelor parti) din cauza intarzierilor salariale de aproximativ 2 luni. Cei de la noul loc de munca ma solicita cat mai repede iar cei de actualul loc de munca nu doresc sa ma lase sa plec fara cele 15 zile. I-as putea ataca in vreun fel ? Nu imi platesc salariul de 2 luni si nici sa ma lase sa plec, ce sa fac ?
Dupa ce am vb cu cei de la firma si le-am spus ce am invatat de la dumneavoastra ( m-au vazut ca sunt citi acum), mi-au spus mai nou ca ma lasa sa plec dar nu imi dau banii cuveniti (salariul pe 2 luni), spunandu-mi ca imi voi primii creantele salariale cand vor avea, si ca prioritari sunt oamenii ramasi in firma si dupa aceea eu.
Nu exista prioritati in ceea ce priveste plata salariilor , atat dvs cat si cei care raman aveti aceleasi drepturi ... pentru neplata salariilor va puteti adresa ITM-ului si/sau instantei de judecata.
Inplicatii juridice
anidarius
Sunt Director Economic, si de 2luni firma nu mi-a mai facut platile salariale. Ce implicatii juridice ar rezulta daca in cateva zile imi voi prezenta demisia ... (vezi toată discuția)