avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract

Buna ziua,
Va rog daca ma puteti ajuta cun un sfat :
As vrea sa renunt la contractu cu Romtelecom. Contractul este inceheiat pe o durata de 2 ani adica pana in octombrie 2012 pentru internet si telefonie. I-am contactat pentru ca am nevoie de mai multa viteza pentru internet si mi-au spus ca nu imi pot oferi si daca nu imi convine nu am decat sa ma mut la alt furnizor. In momentul in care am cerut rezilierea contractului mi-au spus ca trebuie sa platesc taxe de reziliere de aprox 250 auro. Imi puteti spune cum pot beneficia de legea din 2010 prin care furnizorii nu pot percepe taxa de reziliere?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 18:23, 4 Martie 2011
Esta in contract o astfel de clauza, Daca da ? Nu prea aveti ce face
Sau aveati posibilitatea in 48 de ore sa solicitati rezilierea contractului.
Situatie similara am avut si eu in 2006, dar am solicitat rezilierea in 48 de ore.
Alta solutie nu prea vad care sa fie. asteptati 2 ani si dupa aceea reziliati contractul.:O:O:O:(:(:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de adeziune cu furnizor telefonie (doresc reziliere) Wilhalm Wilhalm Buna ziua, am incheiat un contract de adeziune cu [editat] pentru servici de internet si telefonie pe o perioada de 2 ani, dupa un an am cerut si servici de ... (vezi toată discuția)
Problema contract romtelecom danoozza danoozza Buna ziua, M-am mutat recent cu chirie intr-o garsoniera. Cel care a fost inaintea mea, avea un contract incheiat cu Romtelecom-ul, care mie nu mi-a ... (vezi toată discuția)
Contract firma tv+telefonie+internet e_florin e_florin Modificare contract fara instiintare Buna ziua, Cu un an in urma am incheiat un contract cu romtelecom pe o perioada de 2ani in care se specifica ca pe ... (vezi toată discuția)