killoger 
	    	Utilizator

killoger 
	    	Utilizator	    

Ares-3, moderator
 Ares-3, moderator 	
			~ final discuție ~
 Paul1427	                   

Am făcut un abonament la TELEKOM pentru servicii de internet și televiziune pe data de 15 decembrie 2017. Luna asta pe data de 9 ianuarie am văzut oferta de ... (vezi toată discuția)
	                    Paul1427	                   

Am făcut un abonament la TELEKOM pentru servicii de internet și televiziune pe data de 15 decembrie 2017. Luna asta pe data de 9 ianuarie am văzut oferta de ... (vezi toată discuția)

miticamanea	                   

Sunt abonat Romtelecom pentru un pachet de servicii de telefonie, internet şi televiziune prin internet (IPTV), ultimul serviciu contractat fiind televiziunea ... (vezi toată discuția)
	                    miticamanea	                   

Sunt abonat Romtelecom pentru un pachet de servicii de telefonie, internet şi televiziune prin internet (IPTV), ultimul serviciu contractat fiind televiziunea ... (vezi toată discuția)

Hookah	                   

Buna ziua, am si eu o intrebare daca pot folosi un \\"artificiu\\" pentru a rezilia un contract upc. 
Mai am aprox 7 luni de contract la UPC (doar ... (vezi toată discuția)
	                    Hookah	                   

Buna ziua, am si eu o intrebare daca pot folosi un \\"artificiu\\" pentru a rezilia un contract upc. 
Mai am aprox 7 luni de contract la UPC (doar ... (vezi toată discuția)