avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sanctiuni pentru nerespectarea prevederilor normelor ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sanctiuni pentru nerespectarea prevederilor normelor de aplicare la legea 230/2007

Buna ziua! Ar putea cineva sa-mi spuna ce masuri se pot lua impotriva proprietarului care refuza depunerea in copie a actului de proprietate la asociatia de proprietari dupa cum este prevazut in normele metodologice la art 12 OBLIGATII lit g?Multumesc
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 19:50, 4 Martie 2011
Nici una.
Legal nu este prevazut aplicare de sanctiune impotriva celui care nu intelege sa depuna in copie actul de proprietate
Ramane ca presedintele de asociatie sa isi demonstreze abilitatile pentru a determina proprietarul sa respecte prevederea legala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere copii acte proprietate la asociatie ionutberar ionutberar Buna seara, Va rog sa ma lamureasca si pe mine cineva intr-o problema. Mi-am cumparat un apartament si administratorul ma dispera sa ii dau o copie dupa ... (vezi toată discuția)
Temei legal depunere act de proprietate la asociatie CipM CipM Pe scurt: - asociatia de proprietari exista, a fost infiintata demult, exista acord de asociere si statut; - unul dintre proprietari vinde, o alta persoana ... (vezi toată discuția)
Acte administrator bloc buiavasi buiavasi buna ziua! de curand am cumparat un apartament intr-un bloc unde administratorul imi cere un ex.de pe contractul de vanzare cumparare.va rog frumos sa imi ... (vezi toată discuția)