avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Exista sanse de despagubire in cazul in care vinovatul ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Exista sanse de despagubire in cazul in care vinovatul (soferul) este mort iar masina care a accidentat o alta masina cu mai multe persoane in ea este neasigurata?

Tatal meu a avut un accident rutier in data de 21 decembrie 2010.O masina de pe sensul opus (Ford ), a intrat pe contrasens, a lovit fata masinei in care se afla tatal meu , ce mergea regulamentar.Masina care a intrat pe contrasens s-a oprit intr-un copac,iar soferul a decedat.Tatal meu aflat in locul din dreapta din fata masinii a suferit cele mai grave probleme medicale din masina respectiva (Volkswagen), si anume ruptura de bazin si coloana ,ce au necesitat interventii chirurgicale repetate de 40 zile de spitalizare si 60 zile de recuperare,cu cheltuieli de peste 10 000 lei.
As dori sa stiu 1 in cazul in care vinovatul este decedat iar masina (fordul ) nu era a vinovatului, si proprietarul masinii ford nu are asigurare la aceasta, cum am putea obtine despagubiri?
2.Inaintarea unor astfel de demersuri este conditionata de timp?si catre cine trebuie depus dosarul?Va rog ajutati-ma . Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters190226 , utilizator 14:57, 11 Martie 2011
Situatia prezentata da dreptul tatalui dvs. sa se adreseze FPVS in vederea obtinerii compensatiilor cuvenite intrucit sint indeplinite conditiile cerute de lege pentru angajarea raspunderii acestei entitati.
Referitor la modul de lucru, Fondul dispune de personal pregatit pentru a analiza o cerere de despagubire in vederea lichidarii unui dosar de dauna indiferent daca se solicita daune patrimoniale sau nepatrimoniale, aspect constatat in dosarele instrumentate de catre biroul nostru sub incidenta Normelor privind FPVS pentru clientii pagubiti.

INSURANCE LAW OFFICE
Felicitari Insurance ?=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto, vinovatul fără rca. ce altă opțiune am să recuperez dauna în afară de instanța civilă? Constantin Teodor Constantin Teodor Mi-am găsit mașina lovită rău în parcare. Vinovatul a fugit dar l-am găsit. Nu are RCA. Ce altă opțiune am să recuperez daună în afară de ... (vezi toată discuția)
despagubiri fpvs iustinian13 iustinian13 un asigurator care repara o masina implicata intr-un accident rutier pe polita casco, poate recupera suma pe care a plati-o de la fpvs, daca persoana vinovata ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu masina fara rca leorot leorot Buna seara, Am fost lovit de o masina care nu mi-a acordat prioritate. Masina este pe o firma si nu avea rca valabil. Am mers la politie si am dovada de ... (vezi toată discuția)