avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cand inceteaza cim? (pensie pentru limita de varsta)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cand inceteaza cim? (pensie pentru limita de varsta)

Sunt asistent maternal profesionist,Am solicitat iesirea la pensie pentru limita de virsta,iar tinara care se afla la mine in plasament,va parasi aceasta forma de protectie inainte de sosirea deciziei de pensionare.Intrebarea este ;contrctul individual de munca se incheie,cind tinara paraseste forma de protectie sau poate continua pina la venirea deciziei de pensionare;cu alte cuvinte mai pot primi salariu pina la decizie?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 12:43, 5 Martie 2011
Nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul individual de munca mamana mamana Sunt asistent maternal profesionist.Mi-am depus dosarul pentru pensionare pentru limita de varsta ,si mi s-a comunicat de la directia la care lucrez ca a ... (vezi toată discuția)
Dreptul persoanelor cu handicap mamana mamana Buna seara.Sunt asistent maternal si am in plasament o tinara cu handicap grav,pe care am luat-o dintr-un centru de plasament. A urmat o sc de arte si meserii ... (vezi toată discuția)
Drepturi cazarmament mamana mamana Sunt asistent maternal profesionist.Am avut in plasament un copil cu probleme pina la data de 01 .04 .2011.La directia la care sunt angajata ,s-a convenit de ... (vezi toată discuția)