avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort din inchisoare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort din inchisoare

Buna. As vrea sa stiu daca unul dintre soti este condamnat la 4 ani de inchisoare, celalat poate divorta? Cel din inchisoare este insrtiintat sau nu? e nevoie de martori sau sunt suficiente inscrisurile, respectiv decizia de executare?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:01, 6 Martie 2011
@sean,Daca sunteti atat de pregatit dati dvs.raspunsul.
filozoful a scris:

bine monser
va fi doar citat nu adus.dar nu asta era ideea frate.te bagi in seama aiurea.Daca erai de bun simt iti exprimai opinia in legatura cu subiectul nu te bagai in seama ca un filfizon.
P.S.daca citeai cu atentie, nu era vorba de un raspuns, ci de o indoiala cu privire la sustinerea potrivit careia gardienii vor aduce in instanta pe platon, acesta fiind in executarea unei pedepse... adica in parnaie heidegger
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Martie 2011
ContSters196795, utilizator
seal a scris:

filozoful a scris:

bine monser
va fi doar citat nu adus.dar nu asta era ideea frate.te bagi in seama aiurea.Daca erai de bun simt iti exprimai opinia in legatura cu subiectul nu te bagai in seama ca un filfizon.
P.S.daca citeai cu atentie, nu era vorba de un raspuns, ci de o indoiala cu privire la sustinerea potrivit careia gardienii vor aduce in instanta pe platon, acesta fiind in executarea unei pedepse... adica in parnaie heidegger

Sper ca nu profesorul dvs. de drept va spus asa ceva.
Adica va fi citat dar nu va fi adus.
Mai ramane sa il invoiasca din penitenciar ca sa vada daca vine sa nu singur la proces...

Viteza mea de raspuns este foarte mare intrucat altfel nu as rezista in lumea practicii judiciare.
Pana ca judecatorul sa se gandeasca ce intrebare va pune eu deja imi pun intrebarea...
Sper ca si dvs. sa aveti aceeasi viteza intrucat altfel doar daca veti intra in politica veti putea rezista in lumea dreptului ca practician...
intepata traba si raspuns pentru utilizator ioc.cu practica mai usurel
Daca nu va pricepeti ati face bine sa va abtineti sa comentati.

Din moment ce este citat gardienii au obligatia de a-l aduce la proces intrucat singur nu poate veni...
Este de inteles din ce motiv nu se poate prezenta fara gardieni daca se afla in inchisoare...

Tine de dreptul la aparare...daca va spune ceva acest concept de drept...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat de mult poate tine un divort narcis_vl_ro narcis_vl_ro de un an am divortul pus pe rol si nici pana acum nu s-a solutionat eu deja mi-am refacut viata astept un copil in februarie si astept sa mi se desfaca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua narcis_vl_ro narcis_vl_ro acum cateva saptamani am depus cererea de divort de sotul meu.acesta este inchis in italia 18 ani si are de platit si o amenda de cateva sute de mii de euro, ... (vezi toată discuția)
Refuz de a propune martor intr-o cauza declinata de divort valentin_76 valentin_76 am urmatoarea situatie: intr-un proces de divort au fost administrate toate probele. cand ar fi trebuit sa ramana in pronuntare paratul invoca exceptia de ... (vezi toată discuția)