avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce trebuie sa fac
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce trebuie sa fac

Buna ziua cum pot proceda daca mi-am dat demisia de unde am lucrat am avut probleme cu fosta asociata ma pot duce eu cu cartea de munca si unde pt a mi se inchide ? sfatuiti-ma va rog cartea de munca este la mine si nu este scris in ea ca am incetat activitatea firma unde am lucrat s-a inghetat pe o perioada contabila s-a renuntat la ea
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:59, 26 Mai 2008
nu am decizia de incetare a contractului de munca ce pot face daca eu vreau sa ma angajez in alta parte?nu pot sta fara un venit
Delegatia ar trebui sa fie facuta de asociatul dvs. pentru dvs. pentru a reprezenta interesele societatii in relatia cu ITM.
Daca nu, desi suna stupid dvs va delegati pe dvs.
Stampila....ar fi trebuit sa aveti si dvs una, sau oricum va trebui sa va intalniti cu asociatul pentru a putea rezolva cu stampila. Cat despre decizia de incetare a contractului de munca daca nu a fost facuta atunci cand ati plecat o puteti face si acum cu o singura conditie: la nr......../............ Deciziei nu mai scrieti si data, scrieti decat numarul.
Daca va ajuta va trimit eu un formular de decizie.
Pentru inchiderea carnetului de munca aveti nevoie de decizia de incetare a contractului individual de munca.
Actele privind incetarea contractului individual de munca se depun la ITM in termen de 5 zile de la perfectarea lor.
In doctrina se precizeaza demisia nu trebuie aprobata de angajator, salariatul avand dreptul de a face dovada depunerii demisiei prin orice alt mijloc de proba in cazul refuzului angajatorului de a inregistra demisia.
multumesc f mult asa am sa fac
asociata nu o pot contacta nu vorbeste cu mine

Alte discuții în legătură

Carte de munca dragos4321 dragos4321 am incheiat colaborarea cu o firma in urma semnarii demisiei dar acestia nu vor sa mio dea pe motiv ca au niste creante derecuperat de la mine..tin sa ... (vezi toată discuția)
De unde pot sa-mi ridic cartea de munca? lunajoy lunajoy M am angajat acun 2 ani la o firma , am lucrat acolo o luna si ceva...cu ei am incheiat un contract de munca insa nu stiu daca mi-au facut sau nu carte de ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca annaendi annaendi am fost angajata acum doi ani la o firma unde mi s a facut carte de munca si a fost depusa la itm acum am nevoie de ea dar din pacate firma la care am lucrat ... (vezi toată discuția)