avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general impozit pe venit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

impozit pe venit

Buna tuturor,
o societate comerciala achizitioneaza deseuri de fier de la persoane fizice, din gospodaria proprie.A aparut ,cumva,mai nou, ca societatea colectoare trebuie sa retina impozit 16 % de la persoana fizica care preda fierul provenit din gospodaria proprie? Daca da,in ce act normativ a aparut?
Stiu ca pana acum se retinea 16 % de la persoanele fizice care predau fier numai daca acesta provenea "din alte surse" NU din gospodaria proprie.
Va multumesc pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Impozitare venituri din reciclare deseuri NOEMIERY NOEMIERY Va rog si eu frumos, sa imi raspundeti la intrebarea mea, referitor la impozitul de 16 % pe veniturile persoanelor fizice care furnizeaza deseuri reciclabile ... (vezi toată discuția)
Impozit 16% din venituri vanzare deseuri alte surse industrialprocespaper industrialprocespaper Buna ziua, ma poate lamuri cineva in legatura cu impozitarea ventirurilor din vanzarea de deseuri care nu sunt din patrimoniul personal.De anul acesta ... (vezi toată discuția)
Taxa de 3% fond mediu plus noua taxa de 16% obligatorie pentru venituri din alte surse cezarlupan cezarlupan Buna seara, Dupa cum am citit in H.G. 150 din 01.03.2011, daca am inteles eu bine, pe langa taxa de mediu care se platea oricum, adica 3% se introduce si ... (vezi toată discuția)