avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajare dupa somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajare dupa somaj

Buna ziua,am somaj pana la sfarsitul lui aprilie.De la 01.o4. am primit oferta de angajare.Cum trebuie sa procedez ptr incheierea somajului.?
Si din cate stiu eu statul trebuie sa-mi de-a ceva bani ptr ca mi-am gasit de lucru mai devreme de incetarea somajului?
Daca ei nu spun nimic?, unde trebuie sa le "aduc aminte"....ptr a primii si acesti bani,ei nemiscand un deget ptr a-mi gasi un loc de munca.

Firma care ma angajeaza ce avantaje si dezavantaje are ca a angajat un somer? dar eu? parca stiu ,ca nu au voie sa ma dea afara pe o perioada de 2-3 ani?
Astept sa ma lamuriti in toate aceste detalii.va multumesc
Monica.
Cel mai recent răspuns: danabunea , utilizator 07:41, 14 Martie 2011
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj - facilitati pentru angajatorii persoanelor cu varsta >50 ani steaua59 steaua59 ce facilitati are un angajator daca angajeaza o persoana trecuta de 50 de ani: prima intrebare daca acea persoana este in somaj si a doua ... (vezi toată discuția)
Perioada de somaj elis16 elis16 buna ziua, as dori sa stiu daca perioada de somaj se calculeaza la stagiul de cotizare. ce benefifii au angajatorii care angajeaza persoane peste 50 ... (vezi toată discuția)
Angajare somer - facilitati pentru angajator! ellafilip ellafilip Ce facilitati exista in prezent pentru incadrare somer? (vezi toată discuția)