avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... martor divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

martor divort

buna ziua,
va rog sa-mi spuneti intr-un divort cu un minor se poate pune ca partor unul din parintii partilor implicate?
multumesc
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 21:09, 7 Martie 2011
Da, totul este sa nu se impotriveasca partea adversa.Am avut un dosar de acest gen si nu fost probleme.
De ce sa fie probleme ?
In procesele de divort, cat si in cele de stare civila, rudele pana la gradul al treilea , inclusiv ,pot da o declaratie de martor.

Persoanele exceptate sunt descendentii.
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2011
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Da, legea permite -art.190.c.proc.civ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martori la divort neo21 neo21 Pot fi martori intr-un proces de divort copii reclamantului? Multumesc, (vezi toată discuția)
Declaratie semnata cu martori,dar nu la notar,ca sustinere pentru partaj?! ijmuiden ijmuiden Buna ziua, Puteti va rog sa-mi spuneti daca intr-un proces de partaj,declaratia parintilor mei,semnata in prezenta unor martori,care au semnat si ei,are ... (vezi toată discuția)
Martori proces madalina vlasceanu madalina vlasceanu buna seara, am si o intrebare: pot fi verii primari martori intr-un proces? multumesc (vezi toată discuția)