avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt de ciocolata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt de ciocolata

Am furat si eu o ciocolata din supermarket ca,na imi era pofta . la iesire am fost oprit de agentii de paza, dus intr-o camera unde a veni o persoana angajata a acelui supermarket si mi-a spus ca pentru a nu chema politia sa platesc contravaloarea .Am pltit plus de 4 ori contravaloarea.Am platit dar nu am primit bon si....nu stiu acum ce va urma. Daca pot avea incredere in cuvantul lui. Adica am pltit si mi-a spus ca "ramane" acolol ce am facut. Ideea e ca nu a m-ai chemat politia.
Ma puteti ajuta cu un sfat sau o parere?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2011
tdrs, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Stan , Avocat 22:24, 8 Martie 2011
Eu zic ca nu ati fost fraierit, ieseati mai urat cu un dosar penal pt o fapta cu pedeapsa 3-15 de ani. Scapati poate cu o amenda administrativa, dar aia oricum era mai mare decat pretul 4 ciocolate. Sper ca nu erau specialitati belgiene cu 100 lei cutia...:)
Ultima modificare: Marți, 8 Martie 2011
Adrian Stan, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire clau77 clau77 Am fost prins la un supermarket luand ceva fara sa platesc si cei de la paza m-au pus sa platesc produsele de 5 ori . Este legal ? Ar fi in interesul lor sa ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket ContSters159828 ContSters159828 acum 2 luni ca multa parere de rau si rusine marturisesc ca am incercat sa fur dintr-un supermarket un sampon in valoare de 12 ron. la casa am platit celelalte ... (vezi toată discuția)
Inselat la supermarket, diferenta pe bon Lulica Lulica Buna seara Deschid acest nou topic doarece nu am gasit in forum decat furt DIN supermarket. Problema mea vizeaza \\"cealalta\\" parte. Nu vreau sa aduc in ... (vezi toată discuția)