avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... veteran de razboi
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

veteran de razboi

Bunicul meu a decedat in razboi, a fost luat de rusi ; am inteles ca exista o lege prin care tata (fiul bunicului urmasul direct) ar putea beneficia de un ajutor in valoare de 5000 eur ; va rog mult de tot sa-mi spuneti de ce drepturi ar putea beneficia tata si care este legea care reglementeaza acest lucru.
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 16:07, 8 Martie 2011
m-ar interesa si pe mine deoarece si bunicul meu a fost veteran de razboi. a decedat acum 2 ani si a lasat in urma 2 fete(mama si matusa).am auzit ceva de aceasta lege dar nu zice nimeni exact cum se procedeaza.
astept raspunsul dvs.va multumesc
Avocat net a publicat:
Legea nr. 44/1994 privind veteranii de razboi, precum si unele drepturi ale invalizilor si vaduvelor de razboi - actualizata la 1 ianuarie 2008

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...
Mai puteti sa gasiti lamuriri si aici:
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 8 Martie 2011
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi urmas veteran razboi Pal Petra Pal Petra Bunicul decedat primea un cupon de pensie: pensie legala 900 ron +pe acelasi cupon o pensie speciala de 700 ron. Sotia bunicului decedat are dreptul la ... (vezi toată discuția)
Veteran de razboi negut negut As dori sa -mi suneti in ce Legi sau Ordonante,Hotariri ,etc. sunt trecute drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor lor ,multumesc (vezi toată discuția)
Pensie de urmas dupa bunic mihasava35 mihasava35 Buna ziua...Intreb....Desii nu stiu prea multe detalii..Bunicul meu dupa tata,a fost cred ca i se spune veteran de razboi..Tatal meu a primit o pensie de urmas ... (vezi toată discuția)