avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... inscrierea la masa credala!!??
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

inscrierea la masa credala!!??

Buna ziua! am o nelamurire si rog sa fiu ajutat!
Am derulat activitati economice cu un srl, care este restant catre mine cu o anumita suma. recent am aflat ca s a deschis procedura de faliment in data de 18.11.2010 si s a fixat termen pentru inscrierea cererii de admitere a creantelor asupra averii debitorului la data de 02.01.2011( toate termenele au trecut(termen de verificare a creantelor definitavarea tabeluluietc)). nu am fost instiintat. mai exista posibilitatea sa ma inscriu la masa credala?? un temei legaldaca da sau daca nu?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Comercial george141414 george141414 Buna ziua! Am derulat activitati economice cu un srl, care este restant catre mine cu o anumita suma. Recent am aflat ca s a deschis procedura de faliment in ... (vezi toată discuția)
Cum ma inscriu la masa credala. Imparatul Imparatul O firma a intrat in procedura de insolventa. Eu sunt un creditor al acesteia. Dar cum ma inscriu in masa credala, cu creanta ce are sa mi-o achite? De unde ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma ,va rog . discover discover Buna ziua , am sa incerc sa fiu cat mai obiectiv. Am de recuperat o creanta( am BO de la debitoare) de la o firma care tocmai si-a deschis : ... (vezi toată discuția)