avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... subventii apia
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

subventii apia

am un contract de arenda pentru 30 de ha. Arendasul nu a respectat clauzele contractuiale si nu a platit arenda. in baza contractului de arenda ,Arendasul a primit subventii la ha de la APIA si a cumparat motorina subventionata.
pot solicita la apia -in baza legii 544/2001 -sa mi comunice sumele primte de arendas de la apia/
Cel mai recent răspuns: bogdan12 , utilizator 21:02, 9 Martie 2011
Buna ziua
Da, desigur ca puteti solicita asta. In afara de acest aspect sumele platite de APIA sunt publicate pe internet asa ca puteti accesa adresa acestora si sa vedeti sumele platite.
va multumesc pentru raspuns .am cautat pe net la apia si nu am gasit nimc.ma puteti va rog ajuta sa identific adresa
[ link extern ]
Cititi cu atentie instructiunile de pe pagina pentru ca modul in care e conceputa in general utilizarea site-ului e departe de notiunea de ergonomie :sorry:
sunt mai greu de gasit informatiile acolo, si poate nici nu sunt actualizate... platile se fac in transe, pe diferite capitole. Dumneavostra va referiti la plata pe suprafata, cel mai simplu este sa mergeti la serviciul SAPS de la APIA, judetul de care apartineti si sa va interesati. Nu sunt informatii confidentiala, iar daca stiti codul fiscal al asociatiei se poate afla in 2 min. Puteti incerca si cu o ciocolata, pentru ca altfel puteti afla raspunsul in 30 de zile...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare despagubiri in proces civil raser raser Se pot cere despagubiri intr-un proces civil? - Obiectul procesului este constatarea nulitatii unui pretins contract de arendare care nu este semnat nici de ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren agricol (care este in arenda) catre un tert , nu arendasului ! ravita ravita Urmam toate precederile legale privitoare la vanzarea terenului agricol de 4 ha din Mehedinti , pentru care am efectuat in mod special si intabularea si ... (vezi toată discuția)
Drepturile arendatorului rezultare din nerespectarea contractului de arenda valnord valnord Salutare tuturor, am arendat 6 ha teren arabil printrun contract inregistrat la primaria locala in data 15.06.2010. Intrucat arendasul nu a respectat ... (vezi toată discuția)