avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SANCTIUNE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SANCTIUNE

Buna ziua. Sunt curios sa aflu parerile utilizatorilor asupra modului de sanctionare in urmatoarea speta:
Director de banca, gasit vinovat de abuz, inselaciune, deturnare fonduri, trafic influenta. Care este sanctiunea potrivita pentru un astfel de individ avand in vedere ca ca sanctiunea penala nu poate fi pusa in aplicare.
Cel mai recent răspuns: bugetar , utilizator 08:28, 1 Aprilie 2011
Dl freeelis ... se "dueleaza" doua doamne pt. o functie bancara bine retribuita....si dvs. incercati ca aplanati asta....=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare c.i.m art.52 lit b urgent marianicoo marianicoo ma poate ajuta cineva? cum se procedeaza daca un angajat a savirsit o abatere(prejudiciu adus unui alt salariat mai precis inselaciune),iar angajatorul nu ar ... (vezi toată discuția)
Concediere+plangere penala nhycompany nhycompany Buna ziua. Am depus o plangere penala impotriva unui angajat de al nostru, pt o infrcatiune savarsita la firma. Dupa ce am depus plangerea penala la 2 ... (vezi toată discuția)
Contestare concediere Consultant Covasna Consultant Covasna Buna ziua. va rog sa ma ajutati cu un model de contestare a deciziei de concediere. deasemenea va rog sa mi spuneti daca am voie sa ma reprezint in ... (vezi toată discuția)