avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... termen recurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

termen recurs

Buna seara, Am primit comunicarea unei hotarari in litigii de munca ,pe 28 .02.2011.Trebuie sa fac recurs,in termen de 10 zile .Cand expira termenul pentru declararea recursului ?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:39, 12 Martie 2011
Va multumesc, pentru sprijinul acorat. Am facut recursul pe care l-am si motivat pe 10.03.2011, insa directorul nu a fost in unitate sa -l semenze, iar cel care ii tine locul nu a vrut sa semneze "pentru." Secretara mi l-a pus la mapa .Directorul va veni la serviciu luni pe 14.03.2011.Tardiv.......
In data de 14.03.2011 deja este tardiv pentru ca sa depuneti recursul .... el poate fi depus, dar exista posibilitatea sa se ridice exceptia tardivitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de recurs referitor la sâmbãta ºi duminica miki70_is miki70_is La termenul pentru [b][u]recurs[/u][/b],se calculează respectiv intră în termen şi sâmbăta+duminica sau acestea se exclud? Vă mulţumesc foarte mult! (vezi toată discuția)
Durata care se ia in calcul la un recurs gatej cezar gatej cezar cum se calculeaza timpul scurs de la comunicarea unei decizii la un proces civil de recuperare fonduri banesti pana la depunerea recursului zile lucratoare ... (vezi toată discuția)
Calculul termenelor calin_andrei calin_andrei Din interpretarea art. 101-104 C.p.c. am anumite dubii in intelegerea curgerii termenelor, respectiv zilele libere in care curg si data postei la documentele ... (vezi toată discuția)