Un pensionar, administrator de SRL (neplatitor de TVA), are obligatia de a avea carte de munca? Care sunt obligatiile care i-ar reveni in relatia cu ITM-ul?
Ce contributii trebuie sa plateasca (sanatate, pensii..) ?
Art.15. Dreptul de a administra si reprezenta societatea apartine administratorilor, numiti de Adunarea generala.
15.1. Administartorii iau decizii cu privire la activitatea curenta a societatii, in limita hotararii adoptate de Adunarea generala avand urmatoarele atributii principale:
a) organizeaza activitatea economica si comerciala a societatii;
b) intocmesc raportul de activitate al societatii, bilantul si contul de profit si pierderi al anului precedent, precum si proiectul programului de activitate si bugetulde venituri si cheltuieli al societatii pentru anul urmator si le prezinta anual la Adunarea generala.
c) aproba operatiunile d eplati si incasari curente;
d)aproba operatiunile de vanzare si cumparare de bunuri necesare activitatii curente;
e) aproba planul de finantare in limita competentelor date de Adunarea generala;
f) aproba incheierea de contracte de inchirieri;
g) angajeaza si concediaza personalul si stabileste drepturile si obligatiile acestuia;
h) stabileste strategia de marketing;
i) aproba incheierea, modificarea si rezilierea contractelor;
j)reprezinta societatea in raporturile cu tertii, semnand valabil actele ce angajeaza societatea;
k) reprezinta societatea in justitie;
l) rezolva alte probleme curente stabilite de Adunarea generala;
m) au drept de semnatura si dispozitie asupra conturilor bancare ale societatii."
Cam asta apare in statut la atributiile administratorului.
Eu nu-mi dau seama, din toate cele enumerate, daca domnul are dreptul de a vinde la SRL-ul dansului, fara a mai fi necesara incheierea unui contract de munca.
Am sunat, intre timp, la ITM si mi s-a spus ca in acest caz asociat unic, pensionar fiind nu are nevoie de contract de munca, deoarece este asigurat si cotizant la sanatate in calitate de pensionar. Asta a fost raspunsul doamnei de la ITM.