avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... reevaluarea mijloacelor fixe
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

reevaluarea mijloacelor fixe

Buna ziua,

Doresc un raspuns la urmatoarea intrebare, inspector de specialitate in cadrul Serviciului de Urbanism din primarie poate efectua reevaluarea mijloacelor fixe ? Mentionez ca nu este evaluator autorizat.
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2011
iuliurs, utilizator
Cel mai recent răspuns: Corbeanca , utilizator 16:16, 16 Martie 2011
Reevaluarea mijloacelor fixe se face in baza unui act administrativ al conducatorului. Se stabileste o comisie formata din cel putin 5 membrii din care unul este desemnat presedinte. Nu dvs, aveti aceasta calitate. A mai fost pe forum o intrebare asemanatoare . Acolo o sa gasiti mai multe pareri ale colegilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reevaluare imobil MIR ANDY UNIVERSAL SRL MIR ANDY UNIVERSAL SRL am preluat o societate care are inregistrata in contabilitate o cladire(farmacie) achizitionata in 1997 la valoarea de 10.000 lei. cladirea este amortizata ... (vezi toată discuția)
Decizie comisie de receptie a mijloacelor fixe lyz_beth81 lyz_beth81 Buna! Imi poate trimite cineva un model de Decizie de numire a Comisiei de receptie si punere in functiune a mijloacelor fixe achizitionate de societate? (vezi toată discuția)
Temei legal reevaluare bunuri publice maxine maxine Buna ziua, Cine este indreptatit sa faca reevaluarea bunurilor publice? Proprietarul bunurilor publice sau concesionarul ? Daca imi puteti da si un temei ... (vezi toată discuția)