Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati si pe mine daca se poate. Sunt bibliotecar cu studii superioare( am terminat Facultatea de Litere ) dar am fost incadrata cu studii medii. Cand am fost angajata , aveam facut si un modul de biblioteconomie si nu stiu daca a fost corecta incadrarea . Am absolvit in februarie 2010 cursurile postuniversitare de profesori documentaristi. Am facut o cerere la Inspectoratul Scolar pentru transformarea postului din studii medii in studii superioare la care am atasat si adeverinta eliberata de universitate , prin care se specifica ca in urma disciplinelor studiate pot fi platita calificat. Mi-a fost aprobata si am primit 20%. Acum am primit vestea de la inspectorat ca mi-au fost luati acei 20% si probabili voi da si banii din urma. Mi s-a spus ca exista noi reglementari potrivit carora mi-au fost luati banii.Va rog tare mult sa ma lamuriti si sa-mi spuneti care sunt aceste reglementari si unde le gasesc. Va multumesc tare mult.
Bibliotecar
David-Andrei
Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la urmatoarea situatie:
-o persoana absolventa a Facultatii de Litere (licenta+masterat) urmeaza un ... (vezi toată discuția)