avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... marire salariu bibliotecar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

marire salariu bibliotecar

Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati si pe mine daca se poate. Sunt bibliotecar cu studii superioare( am terminat Facultatea de Litere ) dar am fost incadrata cu studii medii. Cand am fost angajata , aveam facut si un modul de biblioteconomie si nu stiu daca a fost corecta incadrarea . Am absolvit in februarie 2010 cursurile postuniversitare de profesori documentaristi. Am facut o cerere la Inspectoratul Scolar pentru transformarea postului din studii medii in studii superioare la care am atasat si adeverinta eliberata de universitate , prin care se specifica ca in urma disciplinelor studiate pot fi platita calificat. Mi-a fost aprobata si am primit 20%. Acum am primit vestea de la inspectorat ca mi-au fost luati acei 20% si probabili voi da si banii din urma. Mi s-a spus ca exista noi reglementari potrivit carora mi-au fost luati banii.Va rog tare mult sa ma lamuriti si sa-mi spuneti care sunt aceste reglementari si unde le gasesc. Va multumesc tare mult.

Alte discuții în legătură

Bună ziua! dacă am studii postuniversitare de biblioteconomie ... Onela maria Onela maria Bună ziua! Dacă am studii postuniversitare de biblioteconomie postul meu de bibliotecar cu studii medii poate sa fie transformat în bibliotecar cu studii ... (vezi toată discuția)
Bibliotecar David-Andrei David-Andrei Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns referitor la urmatoarea situatie: -o persoana absolventa a Facultatii de Litere (licenta+masterat) urmeaza un ... (vezi toată discuția)
Incadrare post biliotecar comunal herchea catalin herchea catalin sunt angajat bibliotecar la o primarie comunala din anul 2006 pe post cu studii medii.In anul 2008 am absolvit cursurile facultatii \"Universitatea Gheorghe ... (vezi toată discuția)