Am nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru clarificarea urmatoarei situatii:
In data de 31.10.2007 am chemat in instanta lichidatorul judiciar al fostei intreprinderi in care am fost angajata in perioada 1973-1984, pentru eliberarea unei adeverinte in care sa fie mentionate sporurile de noapte si conditiile grele de munca, dorind sa-mi actualizez dosarul de pensionar, iar in data de 19.03.2008 Tribunalul Bucuresti a admis cererea ca fiind fondata, obligand pe parat sa-mi elibereze adeverinta solicitata. In data de 21.05.2008 lichidatorul judiciar a facut recurs la Curtea de apel Bucuresti, insa instanta a respins aceasta actiune ca fiind nefondata, conform deciziei irevocabile din data de 22.09.2009.
Din pacate nici pana in ziua de astazi nu am primit acel document, de aceea va rog sa imi spuneti daca pot folosi decizia primita din partea Curtii de apel Bucuresti la Casa de pensii, pentru completarea dosarului de pensionar, sau este nevoie de un certificat special, situatie in care va rog sa imi spuneti cum il pot convinge pe lichidatorul judiciar sa-mi elibereze certificatul de care am nevoie!
Nu puteti folosi hotararile judecatoresti la casa de pensii, va trebuie adeverinte cu sporurile de munca si conditiile in care ati lucrat. Daca lichidatorul judiciar refuza sa va elibereze adeverinte, adresati-va unui executor judecatoresc, este singura solutie.